Recuperari bunuri, reposesie bunuri, recuperari creante

Inspectie bunuri sau situatie leasing

Inspectie bunuri sau situatie leasing

De ce inspectam bunurile? Procedura de recuperare a unui bun poate implica o serie de complicatii pe care va doriti sa le evitati sau, alaturi de profesionisti, sa le depasiti fara pagube financiare. O procedura de inspectare a bunurilor necesita implicarea unor specialisti si a unei echipe de teren.

In urma experientei de peste 8 ani in industrie, AS Recover a coagulat o importanta experienta si expertiza in efectuarea optima a procedurilor de recuperare, dar si de inspectare a bunurilor, eficientizand cu minutiozitate fiecare etapa a acestora. Am creat un serviciu “la cheie”, reusind astfel sa va economisim timpul, fiindca lucram in mod unitar, si investitia, reusind sa organizam costurile optim.

Ce fel de bunuri pot fi supuse recuperarii?

Recuperarea de bunuri presupune in mod esential ca acestea sa fie bunuri materiale sau, dupa cum le denumeste legislatia, „corporale”. Cu alte cuvinte, trebuie sa existe din punct de vedere fizic. E drept ca autoturismele sunt cele mai frecvente bunuri supuse recuperarii. Insa, avem si foarte multe cazuri in care bunurile sunt utilaje agricole sau industriale ori diverse dispozitive, echipamente si instalatii.

De asemenea, si apartamentele, cladirile, respectiv terenurile, asadar imobilele in ansamblul lor, fac obiectul reposedarii. Nu putine sunt cazurile in care fostii chiriasi sau arendasi refuza sa paraseasca imobilul dupa ce a intervenit una din cauzele de incetare a contractului.

Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp
Powered by