Recuperari bunuri, reposesie bunuri, recuperari creante

Despre noi

AS CREDIT RECOVER CONSULTING este o companie fondata in 2009 si este formata dintr-o echipa cu experienta solida in recuperari bunuri, avand echipe specializate de avocati si consultanti ce va asista pas cu pas in procedurile necesare, incepand de la faza de analiza, identificare si inspectie bun, pana la reposedare sau revanzare. Avem o abordare unica in solutionarea prompta si amiabila a recuperarilor de bunuri, fiind o structura bine organizata ce actioneaza la nivel national.

Colaboram cu parteneri privati si institutionali la nivel national si european, inclusiv Interpol.

Valori

  • Colaborare – prin parteneriatul cu echipe performante si parteneri strategici;
  • Performanta – prin prioritizarea si realizarea cu urgenta a obiectivelor;
  • Integritate – prin sustinerea si aplicarea standardelor etice inalte in fiecare zi;
  • Legalitate – prin actionarea in limitele legale si amiabile in desfasurarea operatiunilor;

Abordare

Ne focusam pe a oferi consultanta juridica utila si practica, adaptata nevoilor clientilor si, mai presus de toate, punem valoare in relatiile de lunga durata cu acestia.

 

Echipa

Echipa noastra este formata din consilieri juridici, avocati, fosti ofiteri M.A.I. si consultanti financiari experti in contractele de credit si leasing. Lucrul in echipa asigura performanta de inalta clasa de rezultatele obtinute de noi pentru clienti.

Clienti

Afaceri de top precum companii de leasing, companii de creditare si companii de insolventa apeleaza cu incredere la serviciile noastre: Mercedes-Benz, Tiriac Auto, UniCredit Leasing, Scania, C.F.R., Brise, Gerom S.A., Rosler si multi altii.

 

Acoperire nationala

Echipa noastra de specialisti isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari, avand experienta in gestionarea procedurilor de suspendare sau amanare a creditelor  pentru clienti din toate regiunile Romaniei. 

Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp
Powered by