Recuperari bunuri, reposesie bunuri, recuperari creante

Depozitare bunuri si revanzare bunuri

Depozitare bunuri si revanzare bunuri

Depozitare bunuri. Dupa ce efectuam recuperarea bunului din leasing, putem asigura spatiu temporar sau pe termen lung pentru depozitare. Multe companii de leasing nu au logistica sau spatiul necesar pentru a depozita autovehiculele recuperate, riscand astfel sa deterioreze bunurile sau sa isi asume riscuri pe care nu le pot gestiona. Cunoscand aceasta situatie, AS Recover ofera inclusiv serviciul de depozitare necesar ulterior recuperarii bunului.

Revanzare bunuri. Putem gestiona si asigura revanzarea flotelor auto, incepand cu serviciile de due diligence, pana la vanzarea propriu-zisa.

Ce fel de bunuri pot fi supuse recuperarii?

Recuperarea de bunuri presupune in mod esential ca acestea sa fie bunuri materiale sau, dupa cum le denumeste legislatia, „corporale”. Cu alte cuvinte, trebuie sa existe din punct de vedere fizic. E drept ca autoturismele sunt cele mai frecvente bunuri supuse recuperarii. Insa, avem si foarte multe cazuri in care bunurile sunt utilaje agricole sau industriale ori diverse dispozitive, echipamente si instalatii.

De asemenea, si apartamentele, cladirile, respectiv terenurile, asadar imobilele in ansamblul lor, fac obiectul reposedarii. Nu putine sunt cazurile in care fostii chiriasi sau arendasi refuza sa paraseasca imobilul dupa ce a intervenit una din cauzele de incetare a contractului.

Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp
Powered by